tag:blogger.com,1999:blog-4068159743480392660.post2025524635639650511..comments2023-10-30T13:32:48.561+01:00Comments on TeBloggen: Terecension - HouDe Aged NanTou OolongTeBloggarenhttp://www.blogger.com/profile/06939967346765665001noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4068159743480392660.post-27659003696350278222009-05-02T20:10:00.000+01:002009-05-02T20:10:00.000+01:00Jag har aldrig smakat lagrade wulong, men jag bruk...Jag har aldrig smakat lagrade wulong, men jag brukar tycka att vissa pu'er har en arom som jag associerar till just nyponsoppa och snus. Jag har visserligen bara provat snus en gång, men jag tycker folk som snusar luktar nyponsoppa, fast på ett äckligt sätt. Dock tycker jag aromen som liknar snus/nyponsoppa är behaglig i pu'er. Eftersom det i båda fallen pu'er och lagrad wulong handlar om lagrat efterfermenterat te antar jag att det är samma arom. Ska försöka få tag på lite lagrad wulong, det låter väldigt intressant.Johan Fnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4068159743480392660.post-33135958149247496452009-04-27T11:20:00.000+01:002009-04-27T11:20:00.000+01:00Nyponsoppa? Intressant! Jag tror att det är samma ...Nyponsoppa? Intressant! Jag tror att det är samma smak som jag kallar rutten ketchup... Kul att läsa om dina intryck eftersom du är mindre novis när det gäller lagrade oolong. Nu blir jag ännu mer nyfiken på lagrat oolong.Tekoppenhttps://www.blogger.com/profile/16327324439709003858noreply@blogger.com